Hej - jeg hedder Louise!


Jeg er 30 år gammel, mor til to drenge og gift med deres far. Sammen bor vi i et hus i Lyngby. Jeg fik mit første kamera for over 10 år siden og har lige siden eksperimenteret med billeder.


Jeg har, sammen med min mand, boet i både Dubai og Spanien, hvor interessen for fotografi er vokset. Da jeg blev mor i 2016 fik jeg mig min egen lille model at øve på, men det er han efterhånden godt træt af ;)


Da min barsel med nr. 2 sluttede i januar 2022, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i mit livs eventyr - som selvstændig fotograf og jeg elsker virkelig mit job!


Fotograferinger giver mig lov, til at udfolde mig kreativt og jeg elsker at eksperimentere med mange forskellige former for shoots. Jeg har alt fra restauranter til nyfødte, som kunder og jeg ville ikke bytte det for noget andet arbejde.


I min fritid bruger jeg det meste af min tid med familien, hvor vi elsker at tage i skoven, på landets mange legepladser eller leg i haven. Jeg holder meget af god mad, god vin og rejser - og især at rejse med min mand og opleve samt smage på verden sammen.


Jeg håber det kan give et billede af, hvem personen bag kameraet er.


//Louise Mia